Auto huren op Abu Dhabi Airport // online vergelijken

Wil je een auto huren op Abu Dhabi Airport voor een goede prijs? Er zijn een acht grote bekende autoverhuurbedrijven op de luchthaven aanwezig: Budget, Europcar, Fast, Payless, Dollar, Hertz, Thrifty en Avis. Je kunt de desks allemaal langsgaan, maar je kunt ook online vergelijken met EasyTerra. Dit laatste is zeker weten het slimste, om tijd maar ook om geld te besparen!

Alle kantoren zijn 24 uur per dag open. Ze zijn te vinden in Skypark Plaza, tegenover terminal 3. Het is heel dichtbij terminal 1 en terminal 3. Als je vanuit terminal 2 komt dan wordt er een shuttlebus aangeboden. Deze doet er 5 minuten over, en rijdt 3 keer per uur. Je kunt de afstand echter ook lopen, het is ongeveer 1 kilometer.

auto tekenBelangrijke informatie

Ook vrouwen mogen in het islamitische land autorijden.

Wat betreft alcohol en autorijden is er een zero tolerance beleid. Zelfs een klein beetje alcohol achter het stuur kan resulteren in zware straffen. Niet doen dus!

Auto huren op Abu Dhabi Airport

Wil jij graag een auto huren op Abu Dhabi Airport? Via EasyTerra autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Open en transparant; zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade. Verder rijd je een ongelimiteerd aantal kilometers! EasyTerra werkt enkel en alleen samen met betrouwbare autoverhuurders.